Vedeta s-a internat din proprie initiativa intr-o clinica de dezintoxicare, pentru a cincea oara in ultimii trei ani.

Lindsay Lohan, in varsta de 24 de ani, care a petrecut recent 23 de zile intr-un program de dezintoxicare la UCLA Medical Center, s-a internat din proprie initiativa, in seara de luni, intr-o clinica de dezintoxicare din sudul Californiei unde va ramane pana pe 22 octombrie, cand urmeaza sa aiba loc o noua audiere in cazul sau, scrie femalefirst.co.uk.

Dupa ce, la sfarsitul lunii iulie, a stat 13 zile la inchisoare din cauza consumului de droguri, Lindsay Lohan s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare, unde trebuia sa ramana timp de 90 de zile, insa nu a reusit sa stea departe de droguri, asa ca a picat testul antidrog si pe 24 septembrie s-a intors la inchisoare, unde a stat doar cateva ore, fiind eliberata pe cautiune.

Lindsay Lohan, fotografiata in timp ce se droga

Totusi, la cateva ore de la eliberare, Lindsay Lohan a fost fotografiata injectandu-si in brat ceea ce pare a fi heroina.

Sa speram ca de data aceasta actrita va reusi sa scape de acest viciu si nu se va mai intoarce la inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.