Turbulenta actrita Lindsay Lohan a fost fotografiata injectandu-si in brat ceea ce pare a fi heroina, la numai cateva ore dupa ce a iesit din inchisoare pe cautiune, informeaza dailymail.co.uk.

Actrita, in varsta de 24 de ani, a fost fotografiata infasurandu-si in jurul bratului stang un garou, inainte de a folosi o seringa pentru a-si injecta singura o substanta care pare a fi heroina, transmite MEDIAFAX.

Fotografiile, care au fost publicate in tabloidul News of The World, au aparut la numai cateva ore dupa ce actrita a fost eliberata din inchisoare, in urma achitarii unei cautiuni in valoare de 300.000 de dolari.

In alte fotografii, care aparent au fost facute la Hollywood, in 2007, la o petrecere, Lindsay Lohan apare sarutand-o pasional pe starleta Paris Hilton.

Lohan, care a fost condamnata, vineri, la patru saptamani de inchisoare pentru incalcarea termenilor de eliberare conditionata, a fost eliberata sambata dupa ce a platit cautiunea. Initial, un judecator american ordonase ca Lohan sa stea dupa gratii pana pe 22 octombrie cand urmeaza sa aiba loc o noua audiere in cazul sau, dar un alt judecator a revocat decizia si a stabilit o cautiune de 300.000 de dolari pentru eliberarea actritei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.