In perioada 28 si 30 septembrie vor avea loc: Noaptea Agentiilor, Expozitia ADOR, Expozitia URSUS Inspiration, Gala de Premiere si ADOR URSUS After Party. In plus, ADOR si Teacher’s relanseaza Teacher’s Film Festival, intr-un nou format, special creat pentru agentii.
Ce au in comun galeriile, muzeele, cinematografele, institutiile culturale si agentiile de publicitate? In toate gasesti artisti. Si daca exista Noaptea Alba pentru fiecare dintre ele, mai putin pentru agentiile de publicitate, ne-am gandit sa o organizam noi la ADOR.

In cadrul Noptii Agentiilor fiecare dintre participanti va organiza si gazdui cate un eveniment tematic. Iata mai jos agentiile pe care le puteti vizita pe 28 septembrie incepand cu ora 20 si evenimentele pe care le-au pregatit: Green Pixel: Craftsmanship&Artistry Night, Grey: Jam Session, Headvertising: RESURSE INUMANE, IDEALIST|Regarding brands & Brandup|Your business online!: STATUSPHERE NIGHT, Leo Burnett: Noaptea Mintilor Deschise, MB Dragan: MB Dragan Space Rocket, Rusu+Bortun Brand Growers: Late Ideas Lounge, Saatchi & Saatchi: Paarty & Paarty in the Saatchi & Saatchi Parking lot, Webstyler: Noaptea la firul ierbii si Wunderman: A night @ the purple hall.

  • Gala de premiere si Expozitiile ADOR

Dupa noaptea alba petrecuta prin agentii veti avea ocazia sa vedeti lucrarile inscrise in competitia de anul acesta. Le gasiti expuse la sediul IAA House (Calea Victoriei nr. 126, etaj 3), in perioada 28-30 septembrie. Va puteti bucura de URSUS Inspiration la The Ark (Calea Rahovei 196 A, zona Uranus-Rahova). Este o expozitie de arta cu lucrari ale creativilor din publicitate care demonstreaza inca o data ca agentiile ascund artisti veritabili.

In seara zilei de 30 veti afla castigatorii ADOR 2010. Gala de premiere, prezentata de Teacher’s, va avea loc la The Ark (Calea Rahovei 196 A, zona Uranus-Rahova). Zilele ADOR se vor incheia cu ADOR URSUS After Party, unde bautura si distractia vor fi asigurate de URSUS, iar de muzica se vor ocupa chiar creativii din agentiile de publicitate, printre care Even Steven, Costin si Maqio.

  • Teacher’s Film Festival la ADOR 2010

ADOR 2010
impreuna cu Teacher’s relanseaza Teacher’s Film Festival (TFF). Daca in anii trecuti TFF a invitat in concurs companii din orice domeniu de activitate, in acest an se adreseaza exclusiv agentiilor de publicitate din Romania. Acestea sunt invitate sa realizeze scurt-metraje cu tema „Romania”, ce vor fi difuzate si premiate in cadrul unei Gale de premiere ce va loc la sfarsitul lunii octombrie.
Citeste si:
Restaurantele, sălile de spectacol și cinematografele se redeschid...
Restaurantele, sălile de...

Inscrierile in competitie sunt deschise pana la 20 octombrie. Mai multe detalii despre concurs puteti gasi pe blogul ADOR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.