Social 3 Mai 2021 10:38

Sălile de spectacol, cinematografele, restaurantele la interior şi cafenelele din Bucureşti se redeschid de astăzi, la capacitate redusă, de 30%, după ce incidența cazurilor de COVID-19 a coborât sub 3 la mie.

Acestea pot funcționa până la ora 21:00, conform deciziei Comitetului pentru situaţii de urgenţă din București de ieri. Restricţiile de circulaţie după ora 22:00 rămân în vigoare. Petrecerile rămân în continuare interzise.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, spune că vor urma și alte relaxări, dacă rata de infectare va scădea și mai mult.

„Următorul prag stabilit de experţii epidemiologi de 1,5 la mie şi acolo vor interveni o serie de relaxări. De exemplu sălile de spectacol vor fi deschise cu o capacitate de 50%. Vor putea fi permise evenimente în aer liber cu maxim 300 de participanţi. Actuala hotărâre de Guvern urmează să fie revăzută pe 13 mai şi vom vedea măsurile pe care le va lua Guvernul în cadrul acelui Comitet interministerial”, a mai spus Stoica.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.