Dupa ce actorul a fost diagnosticat cu cancer, sotii Douglas se confrunta cu alte probleme: fiul lor Dylan, in varsta de 10 ani, are nevoie de "ingrijiri speciale".

Actorul in varsta de 65 de ani a dezvaluit intr-un interviu recent ca el si sotia sa, Catherine Zeta Jones, au fost nevoiti sa se mute in New York deoarece fiul lor are nevoie de ingrijiri medicale speciale.

'Baiatul nostru are nevoie de anumite ingrijiri, astfel ca ni s-a recomandat o scoala speciala in New York"
, a marturisit Michael Douglas, refuzand insa sa ofere alte detalii, potrivit DailyMail.

Vestea survine la scurt timp dupa ce acesta a aflat ca sufera de cancer la gat. In prezent, actorul face chimioterapie pentru tratarea bolii.

Actorul a declarat ca este mai hotarat ca niciodata sa-si protejeze copiii de influentele negative din ziua de astazi, precum internetul, dar si alte vicii. Michael si Catherine mai au o fetita de 10 ani, Carys. Douglas a facut referire si la problemele fiului sau din prima casatorie, Cameron, in varsta de 31 de ani, care in prezent este inchis pentru dependenta de droguri. Potrivit actorului, fiul sau a inceput sa consume droguri inca de la varsta de 13 ani.

"Sunt ingrijorat pentru Cameron si il iubesc, dar sunt totusi optimist", a adaugat Michael Douglas.

  • Ce inseamna fericirea pentru Michael Douglas?

"Pentru mine, fericirea absoluta este sa-mi trezesc copiii de dimineata si sa vad cat sunt de fericiti, la randul lor, sa ma vada. Este o iubire de necontestat si foarte rara"
, a marturisit celebrul actor.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.