Fanii lui Michael Jackson sunt taxati cu trei dolari pentru a putea depune flori la mormantul starului
Fanii lui Michael Jackson trebuie sa achite o taxa daca doresc sa depuna flori in interiorul mausoleului unde este inmormantat artistul american, administratorii cimitirului Forest Lawn din Glendale, Los Angeles, impunand suma de trei dolari pentru fiecare buchet de flori depus, informeaza tmz.com.

Potrivit unor surse citate de site-ul TMZ, conducerea cimitirului Forest Lawn din Glendale, o suburbie a orasului Los Angeles, unde a fost inmormantat Michael Jackson, a luat decizia de a demola scena unde fanii artistului puteau, in trecut, sa depuna buchete de flori si diverse daruri in memoria cantaretului decedat, relateaza MEDIAFAX.

Conducerea cimitirului a hotarat, totodata, sa adopte o noua politica in ceea ce priveste darurile si obiectele depuse in memoria artistului, permitandu-le in continuare fanilor sa le aduca, atat timp cat accepta sa plateasca o taxa si respecta anumite reguli.

Potrivit noii politici, care a intrat imediat in vigoare, fanii cantaretului vor putea sa depuna in continuare daruri in interiorul mausoleului - unde acestia nu au voie sa faca fotografii - contra sumei de trei dolari si numai daca darurile lor vor consta in buchete de flori.

Ursuletii de plus, posterele, fotografiile inramate si lumanarile vor fi aruncate la cosul de gunoi. In plus, daca administratorii cimitirului Forest Lawn vor constata ca in interiorul mausoleului nu mai exista spatiu pentru depozitarea buchetelor de flori, acestea vor trebui sa infrunte vitregia naturii, urmand sa fie depuse in afara zidurilor mausoleului.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, in urma unei supradoze de medicamente. Politia americana a calificat moartea sa drept "omucidere". La inceputul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzatie pentru omucidere.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.