Actorul american Michael Douglas a fost dat in judecata, marti, de fosta lui sotie, Diandra, care ii cere 50% din banii primiti de el pentru rolul din filmul "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule", ce va fi lansat in aceasta toamna.

Potrivit The New York Post si New York Daily News, citate de MEDIAFAX, Diandra Douglas a cerut in justitie 50% din toate veniturile obtinute de fostul ei sot pentru rolul din acest film, in care Michael Douglas a reluat rolul magnatului veros din lumea finantelor Gordon Gekko.

Avocatii actorului - recent diagnosticat cu cancer la gat, care nu a fost prezent la aceasta infatisare - au declarat ca Diandra Douglas are dreptul sa solicite doar jumatate din incasarile primite de Michael Douglas pentru rolul din filmul original, lansat in 1987, si pentru rolurile din alte filme in care acesta a jucat inainte de separarea de fosta sotie, petrecuta in 1995.

Judecatorul din Manhattan urmeaza sa se pronunte in curand in legatura cu cererea formulata de Diandra Douglas, care solicita jumatate din viitoarele incasari ale fostului ei sot pentru rolul din "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule", ce va avea premiera in Statele Unite ale Americii pe 24 septembrie.

Michael Douglas, in varsta de 65 de ani, a divortat de Diandra in anul 2000, dupa o casnicie care a durat 23 de ani. Michael Douglas s-a casatorit in acelasi an cu actrita galeza Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii.

Cancerul l-ar putea lasa mut pe Michael Douglas


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.