In urma cu cateva saptamani Michael Douglas a aflat ca vocea sa ragusita si problemele pe care le avea cu gatul, erau semne ale unor afectiuni mult mai grave decat se astepta.

Actorul in varsta de 65 de ani, fumator inrait de multa vreme, avea sa afle ca are cancer. Dupa vizita la medic, Douglas s-a programat pentru 8 saptamani de chimioterapie si radioterapie, scrie Daily Mail.

Tratamentul va incepe la New York in cursul acestei saptamani, iar doctorii spera ca nu se va ajunge la operatie. “Aceasta ar fi singura varianta in care Michael Douglas isi va putea pastra vocea”, sustin medicii.

Cealalta optiune este operatia de extirpare a tumorii, insa aceasta varianta nu este una dorita de familia Douglas, deoarece ar putea sa il lase pe actor cu o voce schimbata sau chiar fara voce.

Cu toate ca situatia este destul de grava, doctorul lui Douglas se arata optimist si crede ca actorul se va vindeca complet.

In medie, sansele de supravietuire in urma cancerului la gat sunt de 60%, insa se poate ajuge si la 80% daca boala este depistata din timp.

Michael Douglas are cancer


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.