Cantareata americana Mariah Carey este insarcinata in patru luni, informeaza in exclusivitate site-ul RadarOnline.com, specializat in stiri despre celebritati.
Atat cantareata, cat si sotul ei, Nick Cannon, sunt extrem de bucurosi, insa au hotarat sa nu vorbeasca deocamdata in public despre sarcina artistei, scrie MEDIAFAX. In viata privata, insa, lucrurile se petrec diferit, potrivit unei surse, care a declarat pentru RadarOline.com ca Nick Cannon vorbeste cu prietenii apropiati despre sarcina sotiei sale.

Cu toate acestea, luni, Nick Cannon a infirmat in public, inca o data, zvonurile referitoare la sarcina sotiei sale. "Am mai spus-o in trecut si o voi mai spune si in viitor: atunci cand sotia mea va avea chef sa vorbeasca despre un anumit subiect, veti afla acele lucruri direct de la ea", a declarat Nick Cannon intr-o emisiune radiofonica.

"Mariah a facut eforturi mari pentru a ramane insarcinata", a declarat o sursa pentru RadarOnline.com, care a adaugat cu aceasta ocazie ca artista nu intentioneaza sa isi anunte sarcina in viitorul apropiat. Aceeasi sursa a precizat ca Mariah Carey ar fi insarcinata in patru luni.

La sfarsitul saptamanii trecute, cantareata a concertat in Brazilia, iar aspectul ei fizic a alimentat zvonurile despre sarcina cantaretei. Dupa concert, artista a scris pe contul ei de pe platforma de microblogging Twitter: "Serios, imi place sa fiu aici, oamenii sunt frumosi atat la exterior, cat si in interior. In seara aceasta mi-a fost greu sa cant, din anumite motive personale, insa ei m-au ajutat sa trec cu bine peste aceste momente".

In ultimele saptamani, in presa internationala au aparut numeroase informatii despre o posibila sarcina a cantaretei, care s-a ingrasat foarte mult. Artista nu a confirmat insa aceste informatii. [Mariah Carrey, insarcinata?]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.