Cantareata americana a luat proportii, presa de scandal speculand ca ar fi insarcinata.

Potrivit DailyMail, cea mai recenta aparitie a sa, in cadrul Festivalului Barretos Cowboy din Sao Paolo, Brazilia, nu a reusit sa le inchida gura barfitorilor. Diva, in varsta de 40 de ani, a radiat de fericire, imbracata intr-o rochita cu tul, ca in basme, etalandu-si talia si burtica, din ce in ce mai rotunjita.

Mariah Carrey este casatorita de doi ani cu actorul si cantaretul Nick Cannon, iar look-ul sau modificat sta si sub suspiciunea declaratiei sale din octombrie, cand cuplul a declarat ca vor sa aiba copii in viitorul apropiat.

"In mod cert vrem o familie", a declarat starul american pentru revista InTouch, adaugand ca este primul lucru pe care vor sa-l faca, insa vor sa se bucure de primii ani impreuna.

Si in cadrul decernarii premiilor Independent Spirit, din martie, acest an, aceasta a mai lansat un zvon, declarand ca "Ceva foarte special urmeaza sa se intample!", relateaza celebtv.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.