Luna august este una foarte plina pentru Stefan Banica, care a intrat in studio, unde, impreuna cu trupa sa, inregistreaza piesele pentru noul sau album, Super-love, ce va fi lansat in toamna acestui an.

“Super-love” va fi al treisprezecelea disc de autor semnat Stefan Banica si va contine in total 12 piese: 11 cantece noi plus hitul “Super-love”, care va da si numele discului. Noul material discografic vine cu multe surprize placute in stilul inconfundabil Stefan Banica: cantece de dragoste, dar si compozitii care ies din acest context, piese satirice cu texte usturatoare sau unele cu mesaj social care reflecta realitatea zilelor noastre.

Asa cum reiese si din titlul albumului, acesta va avea multe cantece de dragoste, cum ar fi: “Strange-ma-n brate”, “Gustul dragostei”, “Nu trece zi”, “Dragostea doare”, “Ce frumoasa esti azi”.

O piesa cu o semnificatie aparte este “Cantec pentru Violeta”, o melodie cu versuri pline de sensibilitate, compusa de Stefan Banica special pentru fetita sa, Violeta, o piesa care cu siguranta va sensibiliza tatii de fete, dar nu numai.

“ Este un album care ma reprezinta in acest moment, cu experientele acumulate de la ultimul album si pana in prezent. Vor fi si cateva piese de o alta factura decat cele inregistrate pana acum, pe care oamenii nu sunt poate obisnuiti sa le auda cantate de mine. Sper ca noile piese sa fie o surpriza placuta! “, a declarat artistul.

  • Concurs

In stransa legatura cu noul album “Super-love”, ce va avea lansarea in toamna, se desfasoara pe site-ul artistului – www.stefanbanica.ro – Campania Super-love, care va dura pana la sfarsitul anului 2010, si este gandita in doua etape: prima a inceput odata cu lansarea clipului cu acelasi nume si va dura pana la evenimentul de lansare a albumului “Super-Love” din toamna.

Oricine se inscrie pana atunci pe site-ul sau poate deveni castigatorul primei etape a campaniei si va fi invitatul special al lui Stefan Banica la evenimentul de lansare a noului album “Super-Love”, organizat la Bucuresti, unde va primi primul disc cu autograf si o excursie de neuitat, oferita de Automobile Bavaria Group, la Centrul BMW Welt din München. In excursia oferita drept premiu castigatorul va putea merge gratuit impreuna cu persoana iubita.

Citeste si:
Filmare inedită cu Ștefan Bănică și Alexandru, mezinul familiei
Filmare inedită cu Ștefan...

Din toamna si pana in decembrie va avea loc a doua etapa a campaniei, dedicata celor care vor cumpara discul “Super-Love” si se vor inscrie pe site folosindu-se de seria si numarul unic de pe disc. Ei vor avea astfel sansa de a primi Marele Premiu, un BMW X1, oferit de Automobile Bavaria Group, Sponsorul Principal al Campaniei Super-love, chiar in timpul Concertului extraordinar de Craciun Stefan Banica, ce va fi transmis la televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.