Ștefan Bănică Jr. este un om norocos. Are o familie fericită, trei copii și o carieră de peste 30 de ani în muzică. Starul rock a devenit părinte din nou în anul 2019, când pe lume a venit Alexandru, băiatul lui cu Lavinia Pîrva. De atunci, viața sa revenit la o etapă, cea ludică, ce vine la pachet cu schimbatul scutecelor. Deși au trecut ani buni de când nu a mai dat în mintea copiilor, Radu și Violeta, copiii din relațiile sale anterioare, fiind astăzi mari, solistul se descurcă de minune în ipostaza în care l-a pus viața. În urmă cu câteva momente, artistul și-a încântat fanii cu o filmare în care se distrează alături de mezinul familiei.

Ștefan Bănică Jr., filmare inedită alături de Alexandru, mezinul familiei

Ștefan Bănică Jr. și soția lui, Lavinia Pîrva, au fost în culmea fericirii când au aflat că vor deveni părinți. Aceștia au ales numele Alexandru ca un tribut emoționant adus unei persoane dragi din viața interpretului, pe care a pierdut-o într-un accident rutier.

În urmă cu aproape două decenii, fratele lui Bănică s-a stins în urma unei tragedii petrecute pe șosele, provocată de un prieten bun. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la spital, unde a decedat. Ștefan Bănică Jr. și Alexandru Silviu Bănică erau frați de tată și aveau o relație bună. Cel din urmă era poreclit de cunoscuți „Babanu”.

Înregistrarea care i-a înduioșat pe admiratori

Așa se face că astăzi amintirea sa dăinuie prin micuțul Alexandru, de care părinții se bucură nespus. Deși un om ocupat, Bănică știe, din experiențele anterioare, că unele momente nu se vor întoarce niciodată. Tocmai de aceea, mai ales când soarele e sus pe cer, își golește agenda și își răsfață copiii. La rând, de această dată, a fost mezinul familiei, alături de care a ieșit la alergat, pe stradă.

Vedeta a fost în urma pașilor lui, pentru a-i fi aproape în cazul în care se va împiedica, dar îndeajuns de departe încât să îl facă să se simtă independent și puternic pentru faptul că acum poate alerga singur. Clipul i-a mișcat pe fanii starului de pe rețelele de socializare, care i-au apreciat în număr mare postarea, iar în secțiunea de comentarii i-au transmis multă dragoste și toate cele bune.

Citeste si:
Ambasadei Ucrainei în România: „Nu mai filmaţi şi nu mai postaţi pe...
Ambasadei Ucrainei în...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.