Lavinia Pîrva va face parte din echipa emisiunii Vorbește lumea. Vedeta va putea fi urmărită o dată pe săptămână, în cadrul unei rubrici speciale, unde va împărtăși din cunoștințele acumulate de când a devenit mămică.

Artista va apărea în fiecare săptămână la ProTv, unde va prezenta o rubrică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Vedeta va discuta despre subiecte legate de creșterea, educația și sănătatea copiilor, cât și despre teme care țin de locuri de joacă, probleme stomatologice și multe altele.

Lavinia Pârva a acceptat această provocare deoarece simte că propunerea a venit într-un moment foarte bun. Aceasta este în plin proces de învățare de când a devenit mămică și deține multe informații pe care își dorește să le împartă cu oamenii. Artista va putea fi văzută în cadrul emisiunii o singură dată pe săptămână, cel mai probabil, în fiecare zi de joi.

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată.

Voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii. De asemenea, vom discuta cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică.

Cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomatologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a declarat Lavinia Pîrva, notează cancan.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.