Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte al SUA, Bill Clinton, si a secretarului de stat Hillary Clinton, i-a spus "da", sambata, alesului ei, omul de afaceri Marc Mezvinsky, parintii ei declarand ca au simtit "o mare mandrie si o emotie coplesitoare" la ceremonie, relateaza AFP.

"Astazi (sambata n.r.) am asistat cu o mare mandrie si cu o emotie coplesitoare la o superba ceremonie la Astor Courts, casatoria dintre Chelsea si Marc, care au fost inconjurati de rude si prieteni apropiati", au anuntat Bill si Hillary Clinton, intr-un comunicat, conform MEDIAFAX.

"Nu ne-am fi putut dori o zi mai perfecta de atat pentru a sarbatori inceputul vietii lor impreuna si suntem foarte incantati sa-l primim pe Marc in sanul familiei", au adaugat parintii miresei.

Nunta a avut loc pe luxoasa proprietate Aston Court, din apropierea localitatii Rhinebeck, din statul New York, care a fost ultrasecurizata pentru eveniment, traficul aerian fiind restrictionat in zona.

Sambata dimineata, in localitate, era o atmosfera de sarbatoare populara. Jurnalisti si oameni curiosi se aflau la fata locului, dar nu au putut afla cine au fost invitatii la nunta. La nunta ar fi participat intre 400 si 500 de persoane, al caror nume a fost tinut secret, ca si marca rochiei de mireasa purtata de Chelsea. Mai multe publicatii au anuntat insa ca aceasta a purtat o creatie Vera Wang si ca printre invitatii la nunta s-ar fi numarat Oprah Winfrey, Steven Spielberg si fostul prim-ministru britanic John Major.


Presedintele Barack Obama nu s-a numarat printre invitati, dupa cum a anuntat el insusi joi, spunand ca "nimeni nu vrea sa aiba doi presedinti la nunta sa".

De asemenea, nu se stie prin ce tip de ceremonie s-au casatorit cei doi, Chelsea fiind metodista, iar Marc evreu, si nici daca unul s-a convertit la religia celuilalt.

Nota de plata a acestei nunti ar fi cuprinsa intre trei si cinci milioane de dolari, potrivit estimarilor aparute in presa. Corturile climatizate ar fi costat 600.000 de dolari, iar florile - de care s-a ocupat "florarul vedetelor", Jeff Leatham - 500.000 de dolari.

Mai mult, rochia purtata de Chelsea, creatie Vera Wang, ar fi costat intre 16.000 si 20.000 de lire sterline, bijuteriile aproximativ 160.000 de lire, iar inelul de logodna nu mai putin de 600.000 de lire, scrie Dailymail.co.uk.

Citeste si:
Chelsea Clinton a devenit pentru prima data mama
Chelsea Clinton a devenit...

Chelsea Clinton, in varsta de 30 de ani, si Marc Mezvinsky, cu doi ani mai mare decat ea, s-au cunoscut in adolescenta intr-o tabara organizata de partidul democrat. Amandoi au studiat la Universitatea Stanford. Tatal lui Marc Mezvinsky, fostul congresman Edward Mezvinsky, a ispasit o pedeapsa privativa de libertate pentru frauda.

Click aici pentru imagini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.