Fiica fostului presendinte american Bill Clinton, Chelsea, a devenit mama pentru prima data.
"Marc si cu mine sunt plini de iubire, admiratie si multumire in momentul in care celebram nasterea fiicei noastre, Charlotte Clinton Mezvinsky", a scris pe Facebook fiica fostului presedinte Bill Clinton si a lui Hillary Clinton, conform MEDIAFAX.

Acest mesaj a fost difuzat si pe Twitter.

La sfarsitul lui august, Chelsea Clinton a anuntat ca va pune capat colaborarii sale ca jurnalist cu postul de televiziune NBC. Ea a explicat ca vrea sa se concetreze asupra activitatii sale pentru Fundatia Clinton si pe viitorul sau rol de mama. La varsta de 34 de ani, ea astepta primul copil impreuna cu sotul sau, Marc Mezvinsky.

Chelsea Clinton colabora episodic cu NBC News de la sfarsitul lui 2011, pentru subiecte care promovau persoane sau organizatii care lucrau pentru comunitatea lor. In iunie, site-ul Politico a dezvaluit ca era platita cu 600.000 de dolari pe an, respectiv cu 26.724 de dolari pentru fiecare minut in care aparea pe post, desi prestatia ei era mediocra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.