Angelina Jolie, care a recunoscut ca a consumat droguri in tinerete, a trecut prin multe momente dramatice in viata de familie si cea sentimentala.

Biograful printesei Diana, Andrew Morton, sustine ca Angelina Jolie a devenit o rebela deoarece in copilarie a fost abandonata de mama ei timp de doi ani, scrie dailymail.co.uk

Potrivit lui Morton, mama actritei, Marcheline Bertrand, a abandonat-o pe Angelina cand aceasta avea un an, din cauza ca era furioasa pe tatal acesteia, actorul Jon Voight, pentru ca a avut o aventura. Deoarece semana foarte mult cu tatal ei, Marcheline nu a vrut sa-si vada fiica pana la varsta de trei ani.

Andrew Morton, cunoscut pentru controversata carte despre viata printesei Diana, a facut aceste dezvaluiri in noul volum biografic neautorizat despre viata actritei, in varsta de 35 de ani.

Morton mai scrie in aceasta carte ca Mick Jagger ar fi curtat-o pe Angelina Jolie timp de doi ani, desi era casatorit cu Jerry Hall si ca Angelina s-ar fi folosit de fiul ei Madox pentru a-l cuceri pe Brad Pitt. La acel moment, Brad isi dorea foarte mult sa-si intemeieze o familie si posibilitatea de a avea multi copii cu Angelina Jolie ar fi fost factorul cheie in despartirea de actrita Jennifer Aniston.

Insa, comportamnetul rebel al actritei se datoreaza si traumelor suferite in copilarie, sugereaza Morton care povesteste ca parintii actritei au divortat cand aceasta avea un an, iar Angelina a fost crescuta timp de doi ani de bone.

Relatia dintre Angelina si mama ei nu nu a mai revenit niciodata la normal, ramanand "neconventionala".

La varsta de 14 ani, actrita a inceput o relatie cu un tanar si, la cererea mamei sale, acesta s-a mutat la ele acasa, pentru ca Marcheline sa ii poata supraveghea pe cei doi.

Potrivit cartii "Angelina: An Unauthorized Biography", acest tip de educatie a facut-o pe Angelina Jolie sa devina o rebela.

Angelina a devenit o mare consumatoare de heroina si de cocaina si si-a construit rapid o reputatie de mare petrecareata si ar fi avut numeroase aventuri, atat cu barbati, cat si cu femei.

Citeste si:
Meghan Markle a recunoscut în fața justiției! Cum a căutat să...
Meghan Markle a recunoscut în...

De asemenea, noul volum al lui Morton dezvaluie ca la un moment dat, actrita ar fi angajat un asasin profesionist pentru a fi ucisa. Presupusul asasin nu ar fi fost insa convins ca actrita doreste cu adevarat acest lucru si i-a oferit un termen de gandire de o luna, timp in care Angelina s-a razgandit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.