Roman Polanski este acuzat pentru a treia oara de viol, de fostul fotomodel Edith Michelle Vogelhut, care spune ca cineastul a abuzat de ea in 1974, in casa actorului Jack Nicholson.

Acest nou caz in care regizorul este acuzat a fost facut public dupa ce in luna mai Vogelhut a informat justitia din Los Angeles ca Polanski a abuzat de ea in 1974, cand avea 21 de ani, relateaza NewsIn.

Potrivit site-ului radaronline.com, Vogelhut a fost abuzata in casa actorului Jack Nicholson. Vogelhut, in varsta de 57 de ani, spune ca Roman Polanski a incatusat-o, a atacat-o si apoi a abuzat sexual de ea de mai multe ori.

Fostul fotomodel a declarat, intr-un interviu pentru RadarOnline, ca planuieste sa scrie o carte despre anii '70 in care sa dedice un capitol incidentului cu Polanski.

Aceasta a povestit cum l-a cunoscut pe Polanski la o petrecere gazduita de directorul Paramount Robert Evans si de Warren Beatty in noiembrie 1974 si ce s-a intamplat apoi in casa lui Nicholson din Hollywood Hills.

"Stiam ca vom face sex, dar nu ma asteptam la nimic iesit din comun. Nu ma asteptam sa fiu sodomizata", a declarat Vogelhut.

Fostul fotomodel spune ca a fost violata in aceeasi casa in care Polanski a abuzat sexual de Samantha Geimer in 1977.

In 1977 cineastul, in prezent in varsta de 76 de ani, a fost arestat dupa ce a fost acuzat ca a violat-o pe Smantha Geiner, in varsta de 13 ani la acel moment. Polanski a fugit din SUA pentru a scapa de pedeapsa justitiei americane. Recent justitia elvetiana a respins cererea de extradare a lui Roman Polanski depusa de SUA.

Roman Polanski, o alta acuzatie de hartuire sexuala

In luna mai a acestui an actrita britanica Charlotte Lewis a adus de asemenea acuze regizorului franco-polonez spunand ca acesta a fi abuzat sexual de ea la Paris, cand avea 16 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.