Actrita britanica Charlotte Lewis, in varsta de 42 de ani, sustine ca a fost molestata sexual de regizorul Roman Polanski, in 1982. Regizorul este deja acuzat pentru intretinere de relatii sexuale cu o minora.

Actrita sustine ca regizorul a molestat-o in 1982, cand avea 16 ani. La acea vreme, Charlotte Lewis a primit un rol in pelicula "Pirates", regizata de Polanski, potrivit ABC.com.

Avocatul actritei spera ca acuzatiile clientei sale vor afecta sentinta lui Polanski, aflat in arest la domiciliu in Elvetia in asteptarea extradarii in SUA, citeaza NewsIn.

Charlotte Lewis
si-a facut debutul in cinematografie in filmul lui Polanski, aparand de-a lungul carierei in pelicule si seriale printre care "Renegade", "Viper" si "Highlander". ICat despre viata personala, Lewis a avut relatii cu Mickey Rourke, Eric Clapton si Charlie Sheen.

Polanski se afla in arest la domiciliu pe baza unui mandat american legat de condamnarea sa pentru intretinerea de relatii sexuale cu o minora, in urma cu 33 de ani. Regizorul a parasit SUA in 1978, inainte de a fi condamnat.

Avocatii lui Roman Polanski au solicitat numirea unui consilier judiciar pentru a investiga posibilele abateri judiciare in proces. Autoritatile din Elvetia a anuntat insa ca nu va decide daca regizorul va fi extradat pana cand nu se va da pronuntarea in procesul acestuia din SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.