Mocienne Petit Jackson, in varsta de 35 de ani, care afirma ca este nepoata cantaretei Diana Ross, a solicitat in justitie un test ADN pentru a demonstra ca este fiica lui Michael Jackson si cere o parte din mostenirea megastarului, dar si custodia copiilor acestuia.

Mocienne Petit Jackson a apelat la un Curtea Superioara din Los Angeles pentru a cere o parte din mostenirea lui Michael Jackson motivand ca ar fi fiica megastarului, potrivit site-ului TMZ.com.

Femeia a cerut realizarea unui test ADN pentru a demonstra ca tatal sau este regele muzicii pop care la varsta de 17 ani, potrivit declaratiei reclamantei, a avut o relatie cu sora cantaretei Diana Ross, care ar fi mama sa, relateaza NewIn.

Mocienne Petit Jackson spune ca megastarul a lasat-o insarcinata pe Barbra Ross in 1975. Femeia sustine ca atunci cand a implinit noua ani Katherine Jackson a pus la cale un plan pentru a o rapi si a o trimite in Belgia cu scopul de a proteja reputatia fiului sau Michael.

Mocienne, care locuieste in prezent in Olanda, afirma ca cele sapte persoane care au participat la rapirea sa au fost asasinate.

Presupusa fiica a regelui muzicii pop a luat decizia de a se prezenta in fata justitiei pentru a cere sa fie recunoscuta ca mostenitor al megastarului si pentru a cere o parte din mostenire, precum si custodia celor trei copii legitimi ai artistului pentru ca acestia "sa aiba o viata normala".

Femeia a dat asigurari ca sufera de vitiligo, boala de care a fost afectat si Michael Jackson.

  • Astfel, Mocienne Petit Jackson se adauga listei presupusilor copii nerecunoscuti ai regelui muzicii pop.

In august 2009 Michael Malachi Jet Jackson a apelat la justitie pentru a demonstra ca este fiul cantaretului si ca are dreptul la o parte din mostenire.

Presupusul fiu secret al lui Michael Jackson cere un test ADN

Un alt presupus fiu al lui Jackson este Omer Bhatti, tanar care, potrivit tatalui artistului, este intr-adevar un urmas secret al megastarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.