Dansatorul Omer Bhatti, presupusul fiul secret al lui Michael Jackson, care a stat in primul rand, alaturi de fratii si surorile megastarului, la ceremonia memoriala organizata in Los Angeles , vrea un test ADN pentru a stabilirea paternitatii, scrie cotidianul britanic The Telegraph.
Michael Jackson le-a spus unor prieteni, in 2004, ca Omer Bhatti este fiul sau, nascut in urma unei aventuri de o noapte pe care a avut-o in 1984, la Oslo. Vestea ca Bhatti, in varsta de 25 de ani, a stat in primul rand la ceremonia din 7 iulie alimenteaza speculatiile potrivit carora el ar fi al patrulea copil al cantaretului, scrie NewsIn.

Fotografiile lui Omer din copilarie arata o asemanare izbitoare a acestuia cu fiul lui Michael Jackson, Prince Michael II si cu cantaretul insusi.
"Michael a fost regele muzicii pop. Dar pentru noi a fost mult mai mult", a declarat, dupa moartea lui Michael Jackson, mama lui Omer Bhatti, Pia.

In copilarie, Omer a locuit la Neverland cu Michael timp de mai multi ani, iar o serie de filmari de casa ale familiei Jackson il arata pe acesta desfacand cadouri de Craciun, alaturi de megastar. In 2003, Omer a fost vazut la petrecerea anivesara a lui Michael Jackson si a mers in aceeasi limuzina cu el.

Omer a fost la Neverland si atunci cand politia a descins la ferma, pentru perchezitii, cand Michael Jackson a fost acuzat ca ar fi abuzat sexual un copil.

Cand s-a nascut Omer, Michael Jackson a trimis doi angajati la Oslo, pentru a o ajuta pe mama acestuia sa il creasca. Omer si Michael s-au cunoscut in 1996, cand Bhatti avea 12 ani si l-a impresionat pe cantaret cu stilul sau de dans. In 1997, familia lui Omer a vandut casa din Oslo si s-a mutat la Neverland.

In prezent, Omer Bhatti incearca sa devina celebru pe cont propriu in lumea muzicii rap si hip-hop, sub numele de scena O-Bee. Dupa ceremonia memoriala din 7 iulie, presupusul fiu al megastarului a ramas in Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.