Politia din intrega tara este pe urmele presupusului vanzator al pesticidului Furadan cu care Madalina Manole s-a sinucis.

Sorin Cardas, presupusul vanzator al pesticidului Furdan, a fost urmarit de politisti prin semnalul telefonului sau mobil, iar semnalul emis a aratat ca pana sa fuga din tara sau sa isi arunce mobilul, barbatul si-a petrecut ultimele ore la Timisoara, scrie Adevarul.

Timp de doua zile, oamenii legii au urmarit semnalul GSM emis de telefonul lui Sorin Cardas in timpul convorbirilor, iar rezultatul a aratat ca barbatul a petrecut mai multe ore in Timisoara, chiar daca domiciliul lui din acte este in Cluj-Napoca.

Cine este fana care i-a dat Madalinei Manole substanta ucigatoare?

Ciprian Antochi: Madalina mi-a cerut sa o ajut sa se sinucida

Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie , chiar de ziua ei de nastere. Ea a inghitit intre 350 si 400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerata produce decesul in cateva minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.