S-a aflat identitatea fanei care a facut rost, la rugamintile artistei, de Furadam.

Aceasta se numeste Berta Slav, are 36 de ani si lucreaza de peste 10 ani ca inspector la Administratia Financiara din judetul Ilfov, potrivit Adevarul. Colegele acesteia au confirmat faptul ca tanara si Madalina Manole se cunosteau.

Mai mult se pare ca o relatie de prietenie le lega pe Berta Slav si Madalina Manole.

"Da, Berta ne-a spus ca s-au cunoscut, erau prietene, dar mai mult de-atat nu am mai apucat sa vorbim, sa ne spuna daca ea i-a cumparat Furadanul, pentru ca a intrat in concediu acum cinci zile (la doar o zi dupa ce artista s-a sinucis)", au declarat apropiati ai Bertei.

Aceasta a intrat in concediu pe 15 iulie, la numai o zi dupa ce artista s-a sinucis. Substanta toxica a fost cumparata de pe internet, in schimbul sumei de 300 de lei.

  • Madalina Manole avea o plaga "plesnita" la cap. Analiza toxicologica nu a relevat alcool in sange

Madalina Manole avea o plaga "plesnita" la cap de aproape un centimetru si jumatate, produsa probabil prin cadere. Analiza toxicologica nu a relevat prezenta alcoolului in sange, au declarat marti pentru Mediafax surse judiciare.

"Pielea capului este intens vascularizata si de aceea o lovitura de acest tip a putut provoca o sangerare mai abundenta", au adaugat sursele citate.

Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei, in dimineata zilei de 14 iulie, in locuinta lor din localitatea Otopeni. Surse judiciare declarau atunci ca Madalina Manole a fost gasita de personalul de la ambulanta intr-o balta de sange, avand capul spart.

Necropsia Madalinei Manole, efectuata de sapte medici-legisti

Tragedia continua: Familiile Madalinei Manole se vor lupta pentru custodia copilului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.