Cei sapte medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole, dar si criminalistii, nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, probele confirmand sinuciderea artistei, au declarat astazi surse judiciare.

Potrivit surselor citate, artista si-a premeditat gestul, interesandu-se in prealabil cu privire la efectele furadanului.

Anchetatorii incearca in prezent sa il gaseasca pe barbatul care i-a vandut prietenei Madalinei Manole furadan, un pesticid extrem de toxic a carui comercializare este interzisa, relateaza Mediafax. Barbatul este pasibil de o pedeapsa de pana la 15 ani de detentie. Prietena Madalinei Manole care a a comunicat anchetatorilor SMS-ul prin care artista ii cerea sa o ajute in achizitionarea pesticidului nu este cercetata in legatura cu procurarea pesticidului

Magdalena Mircea, cunoscuta publicului drept Madalina Manole, s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Artista a inghitit intre 350-400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerata produce decesul in cateva minute.

Audierile persoanelor in cazul privind sinuciderea cantaretei au relevat pentru anchetatori faptul ca aceasta era o fire "extrem de sensibila", psihologii motivand, la randul lor, faptul ca este posibil ca nasterea "tarzie" sa fi produs o stare de depresie accentuata.

  • Specialistii: "Femeile recurg frecvent la substante toxice pentru a se sinucide"

Pe de alta parte, in data de 17 iunie Madalina Manole a fost internata la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce a luat cantitati insemnate de ibuprofen si paracetamol. La acea vreme, aceasta i-a spus sotului ei, Petru Mircea, ca a a inghitit si "o substanta". Analizele au infirmat insa acest lucru.

Cat despre faptul ca Madalina Manole si-a lasat mesajul de adio pe telefonul sau releva, in opinia psihologilor si criminalistilor, ca artista a lasat mesajul pentru toti apropiatii sai, inclusiv sotul.

Citeste si:
Fratele regretatei Mădălina Manole a pus-o la zid pe Maria...
Fratele regretatei Mădălina...

Relatiile dintre sotul Madalinei Manole si parintii acesteia au fost destul de reci, potrivit martorilor audiati de anchetatori.
Procurorii spun ca, in general, parintii si cei apropiati refuza sa inteleaga gestul sinucigas, motiv pentru care lanseaza acuze la adresa celor care, in opinia lor, ar fi putut stopa un astfel de eveniment.

Parintii Madalinei Manole: "Petru este vinovat pentru moartea fiicei noastre"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.