Parintii artistei au comemorat-o astazi pe Madalina Manole la Biserica "Trei Ierarhi", situata pe stradaTraian din Ploiesti.
Mama si tatal artistei au mers la Biserica "Trei Ierarhi", situata pe stradaTraian din Ploiesti, in cartierul in care locuieste familia Madalinei Manole si unde oficiaza parintele Baroian, cunoscut drept un apropiat al familiei care a participat, de altfel, si la inmormantarea cantaretei, potrivit Mediafax.

Parintii Madalinei Manole au dus la biserica o coliva pentru a fi sfintita in cadrul slujbei de pomenire a mortilor care se oficiaza in fiecare sambata, potrivit ritului ortodox. Rudele artistei au fost insotite de cativa apropiati ai familiei si nu au vrut sa faca nicio declaratie. Dupa terminarea slujbei, parintii Madalinei Manole au impartit coliva. Ulterior, fratele artistei insotit de doi dintre verii acesteia au mers la mormantul Madalinei Manole, din cimitirul Bolovani, din Ploiesti.

Sotul Madalinei Manole, Mircea Petru, a mers si el, sambata, la cimitirul Bolovani, din Ploiesti, unde a aprins lumanari la mormantul artistei, el evitand sa dea declaratii jurnalistilor prezenti. Mircea Petru a ajuns la cimitir, dupa ce fratele Madalinei Manole, Marian, a plecat de la mormantul artistei. Sotul cantaretei a venit insotit de fiul sau, de mama sa si de alte cateva persoane. El a aprins lumanari la mormantul Madalinei, refuzand dea declaratii jurnalistilor prezenti la cimitir.

Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie , chiar de ziua ei de nastere. Ea a inghitit intre 350 si 400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerata produce decesul in cateva minute. Artista a turnat substanta din care a baut intr-un pahar din plastic conic, ceea ce face mai usoara deglutitia. [VIDEO]: Ciprian Antochi: Madalina mi-a cerut sa o ajut sa se sinucida]

Madalina Manole a fost gasita moarta de catre sotul ei in dimineata zilei de 14 iulie, in locuinta lor din localitatea Otopeni. Cantareata a fost inmormantata in 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Cei sapte medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel si criminalistii, probele confirmand sinuciderea artistei, o persoana extrem de sensibila, sustin surse judiciare.

Citeste si:
Fratele regretatei Mădălina Manole a pus-o la zid pe Maria...
Fratele regretatei Mădălina...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.