Legendara trupa rock The Rolling Stones va efectua, in 2011 si 2012, ultimul turneu mondial al carierei incepute acum aproape 50 de ani, care va include concerte organizate, in majoritate, pe stadioane.

Mick Jagger si colegii sai, ale caror varste vor insuma 268 de ani la startul turneului, au convenit ca a sosit timpul sa se pensioneze, insa nu oricum, ci dupa o serie de concerte memorabila ca durata si numar de spectatori. Negocierile pentru turneu sunt purtate cu promoterii de la Live Nation, potrivit NewsIn.

The Rolling Stones, una dintre cele mai populare si influente trupe din istoria muzicii, a fost fondata in 1962, in Marea Britanie. A vandut peste 200 de milioane de discuri si a sustinut mii de concerte in toata lumea, printre care si unul in Romania, in 2007, pe fostul stadion National, in fata de peste 50.000 de spectatori.

Citeste si: [Autobiografia lui Keith Richards, motiv de destramare a trupei Rolling Stones?]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.