Autobiografia lui Keith Richards, in care chitaristul da detalii despre viata amoroasa, consumul de droguri si infidelitatile lui Mick Jagger, ar putea duce la destramarea trupei Rolling Stones, potrivit saptamanalului britanic News of the World.

Chitaristul povesteste in autobiografia "Life" despre viata "salbatica" pe care o duce solistul Rolling Stones, scrie NewsIn.

Apropiati ai lui Richards au declarat pentru publicatia britanica ca prima varianta a cartii continea detalii care putea pune capat colaborarii intre chitarist si Mick Jagger. Aceleasi surse spun ca managementul trupei i-ar fi cerut deja lui Richards sa scoata anumite pasaje din carte, insa acesta ar fi hotarat sa nu renunte la versiunea sa.

Apropiatii trupei se tem ca versiunea finala a cartii, care va fi publicata in octombrie, ar putea distruge trupa, mai ales ca Richard si Jagger au mai avut probleme - in anii '80 au petrecut trei ani fara sa-si vorbeasca, dupa o cearta.

Potrivit surselor citate de publicatia britanica, Richards si-a exprimat in carte frustrarile pe care le-a simtit de-a lungul anilor din cauza lui Mick Jagger. Keith Richards, casatorit din 1979, a dezaprobat intotdeauna stilul de viata haotic al solistului Rolling Stones. Jagger are sapte copii cu patru femei si a avut aventuri cu zeci de vedete, printre care Angelina Jolie si Carla Bruni.

Keith Richards a petrecut trei ani scriindu-si biografia, dupa ce a semnat un contract in valoare de 3,6 milioane de lire cu editura Weidenfeld & Nicolson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.