Cantaretul britanic Robbie Williams va avea, din luna octombrie, propriul sau joc karaoke, care le va da sansa fanilor sa cante cele mai cunoscute melodii ale sale.
Potrivit Brand Republic, Robbie Williams si casa sa de discuri, EMI, vor colabora cu producatorul suedez de jocuri video Nordic Games, care va lansa un nou joc pentru Nintendo Wii, din seria "We sing". Jocul poate fi utilizat de patru persoane, care canta impreuna folosind microfoane separate.

Nordic Games a colaborat cu EMI pentru a folosi 25 de melodii ale lui Williams in acest joc, printre care "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", "She's The One" si "Old Before I Die". Melodiile vor fi insotite de videoclipurile lor originale, scrie Mediafax.

Nordic Games si EMI intentioneaza sa lanseze jocul simultan cu albumul "In And Out Of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010" semnat de Robbie Williams.

"Dupa 20 de ani de cariera, Robbie are fani de toate vastele, de ambele sexe, ceea ce reprezinta un procent urias din populatie care va dori sa joace acest joc", a declarat Nik Blower, director de vanzari Nordic Games.

Anuntul a venit la cateva zile dupa ce Williams a facut public faptul ca se va reuni cu formatia Take That, pe care a parasit-o in 1995 pentru a-si lansa o cariera solo. Artistul a declarat ca este foarte incantat de reunirea trupei. Cei cinci membri ai formatiei Take That nu au mai cantat impreuna de 15 ani, dar vor lansa un nou album in noiembrie.

Robbie Williams a vandut de-a lungul anilor peste 57 de milioane de albume pe plan mondial si a castigat mai multe Brit Awards decat oricare alt artist. Cantaretul britanic a trait in ultimii ani la Los Angeles, dupa ce s-a externat, in martie 2007, dintr-o clinica de tratare a dependentei de medicamente. In noiembrie anul trecut, Williams si-a lansat cel mai recent album, "Reality Killed The Video Star". Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat in 2006 si primit cu rezerve de criticii de specialitate. Acesta a fost, totodata, materialul discografic al sau cu cele mai slabe vanzari in Marea Britanie si cu mai putin de un milion de copii vandute in Statele Unite.

Citeste si:
Interpretul britanic, Robbie Williams a fost testat pozitiv cu...
Interpretul britanic, Robbie...

Membrii Take That s-au reunit in 2006, fara Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destramarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen si Howard Donald au avut un enorm succes dupa reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scena, "Beautiful World", s-a vandut in peste trei milioane de exemplare. Cel mai recent material discografic al lor, "The Circus", a fost vandut in peste 500.000 de copii in primele doua saptamani de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare data in doar cateva minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.