Cântăreţul britanic Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta s-a izolat într-o vilă de lux din St. Barts împreună cu familia sa.

Interpretul în vârstă de 46 de ani se află împreună cu soţia sa, Ayda Field şi cei patru copii pe o proprietate fastuoasă cu plajă proprie şi piscină uriaşă.

Robbie Williams s-a izolat la St. Barts după ce a fost testat pozitiv la Covid-19 şi a fost nevoit să-şi prelungească vacanța pe insula din Caraibe.

Williams anunţa în decembrie că plănuieşte să înfiinţeze o nouă trupă şi să deschidă o galerie şi un club de noapte în Berlin, precizează adevarul.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Ianuarie 2021 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.