Actrita americana Angelina Jolie a declarat intr-un interviu, acordat cu ocazia premierei thrillerului "Salt", ca ar putea juca din nou alaturi de Brad Pitt, partenerul ei de viata.

Angelina Jolie, in varsta de 35 de ani, a fost insotita Brad Pitt, in varsta de 46 de ani, la premiera din Los Angeles a thrillerului de spionaj "Salt", in care actrita joaca rolul principal. Politia a inchis trei strazi din jurul Grauman's Chinese Theatre din Los Angeles, din cauza numarului mare de fani prezenti la premiera, dornici sa vada "cuplul de aur de la Hollywood", informeaza express.co.uk, citat de MEDIAFAX.

Intrebata daca si-ar dori sa joace intr-un alt film alaturi de Brad Pitt, Angelina Jolie a declarat ca i-ar placea foarte mult acest lucru, dar ca "atunci cand faci parte dintr-un cuplu adevarat, exista anumite lucruri reale pe care publicul prefera sa le vada, iar altele pe care nu si-ar dori sa le vada, astfel incat trebuie sa fii foarte atent in alegerea unui astfel de proiect".

La premiera filmului a fost prezent si tatal actritei americane, laureatul cu Oscar Jon Voight, in varsta de 71 de ani. Angelina Jolie si tatal ei s-au impacat in 2009, dupa multi ani in care nu si-au vorbit.

Angelina Jolie a refuzat timp de mai multi ani sa discute cu tatal sau si nu i-a permis sa-si vada nepotii din cauza ca acesta a declarat in 2003 ca fiica sa "are serioase probleme mintale", in mai multe interviuri televizate.

Angelina Jolie este cel mai bine platita actrita de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari castigate in ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actrita, care a fost nominalizata pentru a doua oara la premiile Oscar in februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relatie de mai multi ani cu actorul Brad Pitt, alaturi de care a si jucat in "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebra gratie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat in multe productii cu succes la public, dar a castigat si premiul Oscar pentru rol secundar, in 2000, cu rolul din "Tinerete furata/ Girl, Interrupted".

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.