O alta fosta iubita a lui Mel Gibson l-a acuzat pe actor de agresiune, dupa ce si actuala lui iubita, Oksana Grigorieva, a facut acealasi lucru.

Ma suna si tipa la mine, spunandu-mi ca ma va face sa sufar”, a declarat Violet Kowal, un model din Polonia in varsta de 26 de ani, pentru Fox News.

Se pare ca actorul a devenit violent dupa ce relatia acestora, de anul trecut, a devenit publica. [Mel Gibson fuge din SUA]

Imi era foarte frica de el. Urma sa merg la politie, dar in loc sa fac asta am ales sa ma ascund, sa plec pentru cateva saptamani”, a spus Kowal.

Tanara sustine ca l-a cunoscut pe Gibson in 2007, pe vremea cand acesta era inca casatorit cu fosta sa sotie, Robyn. Cu toate astea, ea sustine ca relatia lor a inceput abia anul trecut. Kowal sustine ca nu stia de relatia actorului cu rusoaica Oksana si nici ca acesta ar avea un copil cu ea.

Nu mi-a vorbit niciodata de Oksana si de copil. Era de parca acestia nici nu existau”, spune tanara care pretinde ca ultima sa intalnire cu actorul a fost in noiembrie 2009, scrie publicatia Movies.

Managerul lui Mel Gibson a negat anul trecut ca actorul ar avea o relatie cu modelul din Polonia, catalogand zvonurile drept „fictiune abuziva”, insa Kowal sustine ca are lista apelurilor telefonice de la actor care pot demonstra existenta relatiei lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.