Persoana care a vandut pesticidul ce i-a provocat moartea Madalinei Manole se pare ca este din Cluj si risca, potrivit articolului 312 din Codul de procedura penala, intre 3 si 15 ani de inchisoare.

Potrivit surselor NewsIn, anchetatorii au descoperit ca persoana de la care presedinta fan-clubului Madalina Manole a cumparat pesticidul Furadan, care a provocat moartea cantaretei, ar fi din Cluj. Procurorii continua, insa, cercetarile, pentru a descoperi datele exacte ale vanzatorului. Cand acesta va fi identificat, va fi adus la Parchetul Capitalei pentru audieri, au declarat surse judiciare.

De cealalta parte, presedinta fan-clubului Madalina Manole nu risca nicio pedeapsa, pentru ca nu stia ca Furadanul este o substanta interzisa si nici la ce urma sa-l foloseasca vedeta.

Cantareata Madalina Manole, care s-a sinucis in noaptea de marti spre miercuri, a fost condusa pe ultimul drum, vineri, la Ploiesti, de rude, prieteni, colaboratori si mii de admiratori care au cunoscut-o prin melodiile sale. Artista a fost inmormantata la cimitirul Bolovani, in cripta familiei sale. Sicriul Madalinei Manole a fost dus la locul de inhumare si coborat acolo in aplauzele asistentei.

Anchetatorii au stabilit ca Madalina Manole s-a sinucis band aproximativ 400 de mililitri de Furadan, substanta interzisa in Uniunea Europeana, care in trecut era folosita ca pesticid.

Mesajul de adio al Madalinei Manole


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.