Cantareata Madalina Manole si-a justificat sinuciderea, in sms-ul de adio trimis de pe telefon, prin faptul ca nu se mai suporta fizic, adaugand ca oamenii din jurul ei "nu au nicio vina".

"Imi cer scuze fata de toti cei pe care ii ranesc si care stiu ca ma iubesc foarte mult. Imi cer scuze de la Puiu (sotul artistei - n.r.). Imi pare rau, dar nu ma mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vina. Imi cer scuze si de la copilul meu, Petru, ingerasul vietii mele, pe care il iubesc foarte mult", a scris aceasta in mesaj, potrivit unor surse judiciare.


Decesul Madalinei Manole, sinucidere sau accident?

Pesticidul din care a baut Madalina Manole in noaptea de marti spre miercuri si care, cel mai probabil, i-a provocat moartea, se numeste Furadan. Un singur mililitru din aceasta substanta poate fi fatal daca este ingerat, spun medicii toxicologi. Pentru ca face parte din grupa 1 de toxicitate, Furadanul nu poate fi comercializat. Cu toate acestea, pesticidul se gaseste in cele mai multe gospodarii de la tara.

Sticla de pesticid din care a baut Madalina Manole si care i-a provocat moartea a fost gasita, miercuri, de anchetatori, in baia din casa cantaretei, aproape de locul decesului, au declarat pentru NewsIn surse din randul procurorilor. De asemenea, in jurul gurii artistei ar fi existat urme ale substantei.

Pesticidul pe care l-a baut Madalina Manole era tinut intr-o sticla de un litru, pe care era inscriptionat "pesticid". Sticla a fost gasita in baie, iar corpul neinsufletit al solistei in holul de langa baie, in apropiere, unde era si un pahar, din care se presupune ca artista a baut substanta toxica.

La momentul sinuciderii, in casa Madalinei Manole din Otopeni se aflau sotul, soacra acesteia si copilul in varsta de un an. Purtatorul de cuvant al Parchetului Capitalei, Bogdan Staicu, a declarat ca autopsia va clarifica pe deplin cauzele decesului
.

Madalina Manole a fost gasita decedata, miercuri dimineata, de sotul sau, in locuinta din Otopeni. Incidentul a fost anuntat de acesta la 112 in jurul orei 6.30, insa medicii sositi de urgenta nu au mai putut-o salva pe cantareata. Artista s-a nascut la 14 iulie 1967 in Valenii de Munte. Si-a facut debutul muzical la varsta de 15 ani, iar in anul 1991 a obtinut discul de aur pentru albumul „Fata draga”
.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.