Cantareata Jennifer Lopez ar putea fi data in judecata de reprezentantii hotelului din Cipru unde urma sa sustina un concert pe 24 iulie, dupa ce aceasta a anulat spectacolul din cauza conflictelor dintre cipriotii greci si cei turci.
Reprezentantii hotelului vor sa o dea in judecata pe cantareata si sa-i ceara daune de 40 de milioane de dolari. Jennifer Lopez mai are insa o sansa, spun reprezentantii hotelului, daca se va razgandi si va sustine in cele din urma concertul, scrie NewsIn.

Jennifer Lopez a anulat vineri concertul pe care urma sa il sustina la deschiderea unui hotel de lux din nordul Ciprului din cauza conflictelor intre cipriotii greci si cei turci. [Jennifer Lopez a anulat un concert in Cipru]

Anuntarea concertului cantaretei programat luna aceasta i-a determinat pe cipriotii greci sa lanseze o campanie online pentru anularea spectacolului. Cipriotii greci au vazut concertul lui Lopez ca pe un sprijin adus pentru legitimarea divizarii insulei, impartita din 1974 intre ciprioti greci si turci, dupa ce Turcia a invadat teritoriul.

Jennifer Lopez urma sa cante la deschiderea unui hotel de lux pe 24 iulie, si urma sa fie platita pentru spectacol cu aproximativ trei milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.