Cantareata Jennifer Lopez a anulat vineri un concert pe care urma sa il sustina la deschiderea unui hotel de lux din nordul Ciprului din cauza conflictelor intre cipriotii greci si cei turci, potrivit presei internationale.

Anuntarea concertului cantaretei programat luna aceasta i-a determinat pe cipriotii greci sa lanseze o campanie online pentru anularea spectacolului. Cipriotii greci considera anularea concertului o victorie, in timp ce turcii regreta decizia cantaretei, relateaza NewsIn.

Cipriotii greci au vazut concertul lui Lopez ca pe un sprijin adus pentru legitimarea divizarii insulei, impartita din 1974 intre ciprioti greci si turci, dupa ce Turcia a invadat teritoriul.

Jennifer Lopez urma sa cante la deschiderea unui hotel de lux pe 24 iulie, iar organizatorii evenimentului dadeau asigurari joi ca artista nu va renunta la concert, in ciuda controverselor aparute.

Potrivit presei locale, cantareata urma sa primeasca pentru spectacol trei milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.