Celebrul rapper a fost dat in judecata de o companie aeriana privata, care sustine ca acesta nu a achitat facturi in valoare de peste 130.000 de dolari.

Air Platinum Holding, o companie aeriana privata, sustine ca Jay-Z a petrecut anul trecut 55 de ore de zbor la bordul avioanelor lor, dar nu a platit decat echivalentul a 37 de ore, scrie Showbiz Spy.

O ora de zbor cu Air Platinum Holding costa 4.500 de dolari, ceea ce inseamna ca rapperul american trebuie sa mai achite 81.000 de dolari pentru orele restante la care se adauga si 8.500 de dolari pentru serviciile de catering pentru 17 zboruri nationale, 3.000 de dolari pentru serviciile de catering din timpul curselor internationale si 8.500 de dolari din alte taxe internationale.

Sotul lui Beyonce a mai uitat sa plateasca si suma de 12.285 de dolari, reprezentand alte taxe aeriene, si suma de 24.200 de dolari in urma unei curse de lux spre Anglia.

Intre timp, Jay-Z, pe numele sau adevarat Shawn Carter, a anuntat ca va lansa o linie proprie de casti audio in parteneriat cu firmele Roc Nation si Skullcandy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.