Actorul britanic Robert Pattinson spune ca a reusit sa vada prima pelicula din seria "Twilight", lansata in 2008, abia in urma cu cateva zile, si ca a ramas surprins cand si-a auzit vocea intr-una dintre melodiile de pe coloana sonora, potrivit presei americane.

Pattinson a declarat ca a vazut filmul care l-a facut faimos la nivel mondial in urma cu putin timp, la televizor. Actorul a mai spus ca a ramas surprins vazand cat de bine s-a descurcat Catherine Hardwicke pentru a regiza povestea cu vampiri creata de Stephenie Meyer, dar ca a ramas si mai surprins atunci cand a ascultat o melodie de-a sa intr-una dintre scene, relateaza NewsIn.

Actorul britanic Robert Pattinson isi va lansa primul album in 2011. Actorul a inceput sa scrie versuri si sa cante la pian si chitara de mic copil. Pattinson are de asemenea o voce buna, el interpretand melodia "Never Think" de pe coloana sonora a peliculei "Twilight".

In prezent casele de discuri concureaza pentru a-l atrage pe Robert Pattinson.

Actorul a devenit faimos datorita rolului Edward Cullen din filmul "Twilight". In 2009 Pattinson a primit titlul de cel mai sexy barbat din partea revistelor americane Heat si Glamour. In cel mai recent top al actorilor sexy, realizat de Empire Magazine, Pattinson a fost intrecut doar de "veteranul" Johnny Depp (46 de ani).

Robert Pattinson a mai jucat, printre altele, si in doua filme din seria "Harry Potter".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.