Actorul britanic Robert Pattinson, devenit faimos datorita rolului din seria "Twilight", vrea sa se lanseze in muzica, planuind sa scoata pe piata un prim album in 2011, potrivit presei britanice.

"Vreau sa fac un album pana la sfarsitul anului. Toti prietenii mei inregistreaza albume si ma enerveaza asta", a spus Pattinson.


Actorul a inceput sa scrie versuri si sa cante la pian si chitara de mic copil. Pattinson are de asemenea o voce buna, el interpretand melodia "Never Think" de pe coloana sonora a peliculei "Twilight". In prezent casele de discuri concureaza pentru a-l atrage pe Robert Pattinson.

Actorul a devenit faimos datorita rolului Edward Cullen din filmul "Twilight". In 2009 Pattinson a primit titlul de cel mai sexy barbat din partea revistelor americane Heat si Glamour.

In plus, Robert Pattinson este barbatul pentru care majoritatea femeilor si-ar parasi sotul, potrivit unui sondaj realizat de iVillage Entertainment. In cel mai recent top al actorilor sexy, realizat de Empire Magazine, Pattinson a fost intrecut doar de "veteranul" Johnny Depp (46 de ani), potrivit 9AM.

Robert Pattinson este britanic si a mai jucat, printre altele, in doua filme din seria "Harry Potter".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.