"Lady Gaga abuzeaza de simboluri religioase in ultimul ei videoclip, o copiaza pe Madonna fara sa aiba talentul acesteia si behaie de atatea ori "Alejandro" incat iti vine sa vomiti."
"Lady Gaga o copiaza pe Madonna, invartindu-se pe jumatate goala in jurul unor barbati tot pe jumatate goi, abuzand de simboluri catolice, in timp ce behaie de atatea ori 'Alejandro' incat iti vine sa vomiti. Astfel, ea a devenit imaginea decadentei americane, fara sa aiba aparitia si talentul Madonnei", a comentat presedintele Ligii Catolice Americane, Bill Donohue, despre cel mai nou videoclip al cantaretei. [Lady Gaga uimeste cu noul videoclip]

Potrivit NewsIn, nici Madonna nu a ramas impasibila dupa aparitia videoclipului si le-a spus apropiatilor ca ea este unica si orice "varianta" mai tanara nu o poate egala.

Regizorul clipului "Alejandro", Steven Klein, a explicat la MTV care ar fi, de fapt, mesajul videoclipului. "Simbolurile religioase nu trebuie sa denote ceva negativ, ci reprezinta lupta personajului cu fortele obscure ale lumii si salvarea spirituala a sufletului. Tocmai de aceea la finalul videoclipului ea alege sa fie imbracata in calugarita", a spus Klein.

La sfarsitul anilor '80, regina muzicii pop, Madonna, a fost pusa si ea la zid de organizatiile religioase, din cauza videoclipului piesei "Like a Prayer". Potrivit criticilor vedetei, videoclipul sugera ca artista ar face dragoste cu Sfantul Martin de Porres, perceput ca un Isus de culoare.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.