Nimeni nu o poate acuza pe Lady Gaga ca este timida sau plictisitoare. Si asta o dovedeste si noul ei videoclip la piesa "Alejandro", care a starnit valuri de comentarii.

Videoclipul, care are o durata de noua minute, contine mai multe scene controversate. Intr-una dintre secvente, extravaganta cantareata imbraca haine de calugarita din lac si de culoare rosie si la un moment dat chiar inghite un rozariu.

Fie ca imbraca lenjerie intima nude sau ca ramane topless sau ca este inconjurata de crucifixe si de barbati aproape dezbracati, Lady Gaga reuseste sa ne surprinda din nou.

Un alt element care nu poate fi omis din noul clip al artistei este versiunea moderna a sutienului conic promovat de Madonna, numai ca Lady Gaga il transforma in arme.

Intr-un interviu acordat lui Larry King, Lady Gaga a declarat ca acest videoclip reprezinta "celebrarea iubirii si aprecierii sale pentru comunitatea gay", scrie DailyMail.

Clipul a fost regizat de celebrul fotograf Steven Klein, care a declarat pentru revista Rolling Stones ca acest clip se potriveste cu personalitatea cantaretei.

Lady Gaga i-a doborat recordul lui Michael Jackson


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.