Turneul pe care trupa U2 urma sa il sustina in America de Nord intre 3 iunie si 19 iulie va fi reprogramat in 2011, dupa accidentarea solistului Bono, care a fost operat de urgenta vineri la Munchen.

Bono a fost externat din spital, iar pentru o recuperare completa se va afla sub supraveghere medicala si va incepe un program de reabilitare care va dura cel putin opt saptamani, scrie NewsIn.

Medicul Muller Wohlfahrt, specialist sportiv care lucreaza pentru clubul de fotbal Bayern Munchen, a declarat ca Bono a suferit o grava compresie a nervului sciatic si ca analizand RMN-ul acestuia, a descoperit ca exista o ruptura serioasa in ligament si ca un tratament de conservare nu este suficient, de aceea a recomandat ca solistul sa fie operat vineri la spitalul LMU.

Solistul U2, ingrijit de medicul clubului de fotbal Bayern Munchen

Medicul Jeorg Tonn, care l-a operat pe Bono, a declarat ca interventia chirurgicala era singura solutie pentru a asigura o recuperare completa si pentru a evita posibila paralizie ulterioara.

Solistul formatiei U2, Bono, in varsta de 50 de ani, a fost operat vineri de urgenta din cauza unei probleme la spate, survenita in timpul repetitiilor trupei pentru urmatoarea etapa a turneului 360-Degree.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.