Studiourile de productie Disney au cumparat un scenariu bazat pe povestea clasica "Cenusareasa"

Presa americana scrie ca acesta va fi ecranizat intr-o pelicula 3D, dat fiind recentul succes al unui alt film bazat pe o poveste clasica, "Alice in Tara Minunilor", scrie NewsIn.

Potrivit surselor din industrie, Disney a platit pe scenariu o suma de ordinul milioanelor de dolari scris de Aline Brosh McKenna, care a realizat scenariul si pentru "The Devil Wears Prada".

Reprezentantii Disney nu au dezvaluit inca daca pelicula va fi realizata in format tridimensional, insa dupa succesul obtinut cu "Alice in Tara Minunilor", care a realizat incasari de aproape un milion de dolari la nivel mondial, este previzibil ca Cenusareasa sa ajunga pe marile ecrane in format 3D.

Povestile clasice au un mare succes la public, astfel ca producatorii de la Hollywood au in pregatire noi versiuni ale "Vrajitorului din Oz". Disney lucreaza la pelicula numita "Oz the Great and Powerful", care ar putea fi regizata de Sam Mendes si l-ar putea avea pe Robert Downey Jr. in rolul vrajitorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.