Nicolas Cage a dezvaluit ca mananca doar carne de peste si pasare, animale care se imperecheaza "intr-un mod demn".

Actorul, in varsta de 46 de ani, spune ca nu mananca carne de porc deoarece nu ii place modul in care aceste animale fac sex, scrie The Telegraph.

"Iubesc toate animalele. Am o fascinatie pentru peste, pasari, balene, insecte si reptile. De fapt aleg ceea ce mananc in functie de modul in care animalele se imperecheaza. Cred ca pestii fac sex intr-un mod foarte demn, la fel si pasarile. Dar porcii nu. Asa ca nu mananc carne de porc sau chestii de genul asta. Mananc doar peste si pasare"
, a explicat Cage.

Nicolas Cage este renumit pentru comportamentul sau excentric si la un moment dat a avut o caracatita ca animal de companie.

In plus, actorul, care locuieste in New Orleans, este foarte superstitios. Cand filma in New Orleans pentru pelicula "Bad Lieutenant", in care interpreteaza rolul unui politist dependent de droguri, actorul s-a declarat ingrozit din cauza superstitiei sale de a lucra in orasul sau natal.

"Am o relatie de tip ura-dragoste cu orasul meu natal. New Orleans este orasul in care locuiesc si ma simt atat binecuvantat cat si blestemat si de aceea am fost ingrozit cand am aflat ca trebuie sa filmez acolo"
, a declarat actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.