Cea de-a patra pelicula din seria "Pirates of the Caribbean", in care Johnny Depp va reveni in rolul capitanului Jack Sparrow, va fi realizata in format tridimensional, scrie BBC.
Disney a luat decizia de a realiza din start pelicula "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" in format tridimensional dupa succesul realizat recent la nivel mondial cu pelicula 3D "Alice in Wonderland", scrie NewsIn.

Cea de-a patra pelicula din seria "Piratii din Caraibe" va fi produsa cu un buget de aproximativ 200 de milioane de dolari, cu 100 de milioane mai putin decat filmul precedent, in urma unei decizii a studiourilor Disney de a face economii. Regizorul Rob Marshal va avea la dispozitie doar 200 de milioane de dolari pentru "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", fata de cei 300 de milioane pe care i-a avut alocati Gore Verbinski pentru cea de-a treia pelicula din serie. ["Piratii din Caraibe 4", produs cu buget de criza]

Filmarile peliculei, care vor incepe in luna iunie, vor avea loc in Hawaii si Londra, care ofera reduceri ale taxelor, spre deosebire de Los Angeles si Caraibe, locurile in care erau planificate initial filmarile. Filmarile vor dura cu 50 de zile mai putin decat cele pentru cea de-a treia pelicula. Din scenariu a fost inlaturata o scena considerata prea scumpa, care ar fi trebuit sa fie filmata pe raul Tamisa, dar si o scena cu o urmarire pe strazile Londrei. [Johhny Depp, 35 milioane de dolari pentru Piratii din Caraibe 4]

"Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" va fi lansat in vara anului 2011. In distributie va reveni, in rolul principal, actorul Johnny Depp, alaturi de Penelope Cruz, Ian McShane si Geoffrey Rush.

In 2003, filmul "Piratii din Caraibe: Blestemul perlei negre" (2003) a deschis una dintre cele mai populare serii de filme de aventura din ultimii ani. Pelicula a avut cinci nominalizari la Oscar si a castigat 26 de premii la festivaluri internationale. "Blestemul perlei negre" a fost urmat de "Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort" (2006) si "Piratii din Caraibe: La capatul lumii" (2007).


Citeste si: [Ce filme vor avea continuare?]

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.