La 46 de ani, actorul american Johnny Depp are toate motivele de satisfactie: a fost desemnat, miercuri, cel mai sexy barbat din lume, in topul revistei People, si i s-au propus nu mai putin de 35 de milioane de dolari pentru a juca in al patrulea film "Piratii din Caraibe".
Propunerea legata de onorariul de 35 de milioane de dolari a venit dupa ce starul american anuntase ca nu va juca in a patra pelicula din seria "Piratii din Caraibe", iar studiourile Disney au decis ca singura solutie pentru a-l convinge este sa pluseze, dupa cum scrie presa spaniola.

Onorariul impresionant, cel mai mare din cariera lui Depp, il va urca pe acesta pe locul 5 in clasamentul celor mai bine platiti actori din lume, dupa Harrison Ford (43 de milioane euro pentru ultimul film "Indiana Jones"), Cameron Diaz si Tom Hanks (cate 32 de milioane de euro pentru "Mariaj de Vegas" si, respectiv, "Ingeri si Demoni") si Jim Carrey (29 de miloane de euro pentru "Tipu' de la cablu").

In 2003, filmul "Piratii din Caraibe: Blestemul perlei negre" (2003) a deschis una dintre cele mai populare serii de filme de aventura din ultimii ani. Pelicula a avut cinci nominalizari la Oscar si a castigat 26 de premii la festivaluri internationale. "Blestemul perlei negre" a fost urmat de "Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort" (2006) si "Piratii din Caraibe: La capatul lumii" (2007).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.