Talentatele actrite ne uimesc prin tinute care mai de care mai spectaculoase, mai stralucitoare, denotand la unison o concluzie simpla, veche de cand lumea: in moda se poate atinge desavarsirea.

Kate Beckinsale s-a numarat cu siguranta printre cele mai rasivante aparitii de la Cannes. Frumoasa actrita in varsta de 36 de ani, membru al jurului de la Cannes de anul aceasta, a ales sa poarte o rochie Gucci la premiera filmului Ghepardul. Rochia inspirata din stilul clasic si elegant al matroanelor de altadata este alba, cu aplicatii argintii stralucitoare la bust si in talie. Umerii cazuti ai rochiei pun in valoare decolteul frumos, iar rochia mulata dezvaluie o silueta de invidiat.
May 14, 2010 - Hollywood, California, U.S. - KATE BECKINSALE.''Wall Street: Money Never Sleeps'' Premiere.63rd Annual Cannes Film Festival, Palais des Festivals in .Cannes , France 05-14-2010. 2010.K64800RHARV. © Red Carpet Pictures

Ca nimeni altcineva, Eva Longoria stie cum sa straluceasca pe covorul rosu. Poate ca nu a participat la competitia de anul acesta, insa actrita in varsta de 35 de ani a reusit cu siguranta sa atraga atentia celor prezenti. Rochia pe care a purtat-o la premiera filmului "Robin Hood" este fabuloasa, creatie Pucci, de un alb perfect si cu un singur umar, avand o trena spectaculoasa ce da impresia de fluiditate. Cu toate ca albul rochiei se potriveste minunat cu nuanta pielii, gurile rele sustin insa ca rochia prezinta marele dezavantaj de a o face sa para mai mica de inaltime...
Photo by: DP/AAD/starmaxinc.com 2010 5/12/10 Eva Longoria at the premiere of Robin Hood at the Cannes Film Festival. (France) Photo via Newscom

Si in cea de a doua zi a festivalului de la Cannes, Eva Longoria a demonstrat ca gustul sau in materie de fashion este desavarsit, neabatandu-se nici de data aceasta de la calea cea dreapta a simplitatii stralucitoare. O rochie glamorous, mulata, pana in pamant, incrustata cu pietre, cu o croiala simpla, insa extrem de sexy... Eva Longoria nu putea alege mai bine.
Photo by: DP/AAD/starmaxinc.com 2010 5/13/10 Eva Longoria at the Cannes Film Festival. (France) Photo via Newscom

Camilla Belle este intotdeauna o prezenta fermecatoare, insa la premiera filmului Ghepardul tinuta actritei a fost senzationala. De un albastru ca noaptea, rochia clasica, crapata lateral, cu un singur umar si aplicatii in degrade, poarta semnatura Gucci. Bijuteriile frumoasei, cerceii lungi de diamant si bratara cu diamante si safire, sunt creatie a binecunoscutului brand de lux Cartier.
CANNES, FRANCE - MAY 14: Camilla Belle attends the 'Wall Street: Money Never Sleeps' Premiere at the Palais des Festivals during the 63rd Annual Cannes Film Festival on May 14, 2010 in Cannes, France. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Rochia Gucci, asimetrica, intr-un rosu bordeaux superb, s-a potrivit de minune cu tenul creol al actritei Salma Hayek. Aplicatiile laterale ale rochiei evidentiaza o silueta perfecta.
CANNES, FRANCE - MAY 12: Actress Salma Hayek attends the 'Robin Hood' Premiere at the Palais des Festivals during the 63rd Annual Cannes Film Festival on May 12, 2010 in Cannes, France. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Citeste si:
Theo Rose s-a luptat cu alte 200 de actrițe pentru rolul din...
Theo Rose s-a luptat cu alte...

Citesti articolul integral pe garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.