Theo Rose a oferit o serie de declarații despre rolul ei din serialul Clanul, în timpul căreia a dat de înțeles că nu i-a fost deloc ușor, având în vedere că s-a luptat cu alte 200 de actrițe pentru rolul ei. De asemenea, a povestit cum a fost prima zi de filmare în rolul Verei, personajul pe care îl interpretează.

Theo Rose a vorbit despre rolul din Clanul

Theo Rose a uimit pe toată lumea, când a anunțat că este una dintre actrițele serialului Clanul, iar fanii acesteia s-au bucurat enorm pentru reușita ei, mai ales că știau cât de tare își dorea să intre în această lume, să încerce și altceva. Artista se descurcă de minune, având în vedere că este primul ei rol și a dat dovadă că este o persoană muncitoare, care a înțeles foarte bine cum stau lucrurile din prima și care și-a impresionat echipa cu performanța de care a dat dovadă.

De curând, îndrăgita artistă a oferit un interviu în care a vorbit despre rolul pe care îl interpretează în cadrul serialului de la Pro TV. Vedeta a povestit că la casting s-a distrat de minune, iar faptul că a fost acceptată a fost un lucru extraordinar pentru ea, mai ales că a avut o concurență destul de mare, fiind vorba despre alte 200 de actrițe care își doreau rolul și împotriva cărora a luptat. Faptul că a fost ocupanta rolului Verei a făcut-o să înțeleagă cam cât de mare este responsabilitatea pe care o are de acum înainte. Cântăreața a muncit mult, a mers mereu pregătită, de teama de a nu-i face pe ceilalți să regrete alegerea pe care au făcut-o.

„M-am distrat în timpul castingului. Pentru mine a fost ceva extraordinar să pot juca. M-am bucurat la maximum de momentele în care eram urmărită jucând o secvență ca posibilă actriță. Faptul că eu am fost ocupanta rolului, m-a făcut să înțeleg ce resposabilitate am în continuare. Drept urmare, am muncit mult și am mers mereu pregătită, pentru a nu provoca nimănui un regret în legătură cu faptul că eu am fost alegerea pentru rolul Verei”, a declarat Theo Rose, pentru libertatea.ro.

La un moment dat, Theo Rose a vorbit și despre prima sa zi filmare, în care a avut foarte mari emoții. Vedeta și-a învățat textul foarte bine, iar presiunea a fost și mai mare luând în considerare că juca alături de Șerban Pavlu pe care îl admiră și pentru că se afla pentru prima dată în contact cu o echipă de filmare formată din zeci de oameni. Își amintește cu zâmbetul pe buze că la prima dublă, nu se înțelegea absolut nimic din ceea ce a spus, fiindcă a turuit în adevăratul sens al cuvântului. După ce s-a relaxat, lucrurile au ieșit fix așa cum ar fi trebuit, dar nu va uita ziua aceea niciodată.

Citeste si:
Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Cum se descurcă în rolul de...
Nicole Cherry a dat cărțile...

„În prima zi de filmare am avut emoții mari. Știam textul dumnezeiește, jucam cu Șerban Pavlu pe care îl admir și luam pentru prima dată contact cu o echipă de filmare, adică zeci de oameni în spatele camerelor. La prima dublă nu s-a înțeles nimic din ce am spus pentru că am turuit efectiv. Spre final, m-am mai relaxat și a ieșit o secvență cinstită, dar mi-o voi aminti mereu”, a mai povestit artista, pentru sursa citată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.