Theo Rose se confruntă din nou cu anxietatea, iar sinceră fiind cu fanii ei, vedeta le-a vorbit acestora despre stările prin care trece luându-și comunitatea prin surprindere. Aceștia credeau că a depășit momentele respective, dar se bucură din plin că acum le poate controla mai bine decât o făcea înainte.

Theo Rose a vorbit despre stările de anxietate cu care se confruntă

Theo Rose s-a confruntat multă vreme cu stări de anxietate și a vorbit mereu despre acest subiect, în speranța că îi va ajuta pe cei care se află în aceeași situație ca și ea. A fost nevoie de ședințe lungi de terapie pentru ca artista să înțeleagă cum anume poate controla situațiile în care se află și a reușit, până la urmă, să se descurce mai bine la acest capitol. De mare ajutor i-a fost și fostul ei partener de viață, Alex Leonte, care a știut cum să se comporte cu ea și care a înțeles prin ce trece.

Cântăreața a vorbit despre acest aspect, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!, care a adus-o în atenția oamenilor și care, de asemenea, a făcut-o cunoscută în întreaga țară. La vremea respectivă, povestea cu lacrimi în ochi cum nepotul lui Nea Mărin i-a fost sprijin, fiindu-i recunoscătoare pentru faptul că a apărut în calea sa și pentru că a avut suficient de multă răbdare în acest sens, ceea ce nu se se întâmplă în cazul prea multor bărbați.

Anii au trecut și chiar dacă stările de anxietate nu i-au mai dat la fel de mari bătăi precum în trecut, acestea au început să revină. Theo Rose și-a deschis recent inima în fața fanilor care o urmăresc pe contul ei de Instagram și a făcut câteva Story-uri în care le-a vorbit despre situația în care se află. Totodată, actrița din Clanul a specificat și că acum controlează anxietatea mult mai bine, dar are momente în care nu o mai mulțumește nimic, deși nu are deloc probleme în viață care să o aducă în acest punct. Ba chiar, are o carieră de succes, lucrurile îi merg de minune, iar noul ei partener de viață o susține și el în tot ceea ce face.

"Am fost să îmi fac unghiile. Nu vreți să știți câți nervi am avut. Am așa niște stări de anxietate, care au reapărut, acum, în ultima vreme. Nu prea mai vreau să fac chestii, nu prea mă mai bucură nimic. E ciudat, așa cum mă simt. Dar nu e constantă starea. Acum mă controlez mai bine, nu e așa rău. Mă gândeam așa, dacă sunt într-un burn out. Ceea ce ce probabil după ultimele 6 luni. Ce fac? M-a luat o panică. Și după aceea m-am gândit, 'Dar de câte ori a fost mama într-o astfel de situație și nici nu a știut', având în vedere că are 3 copii. Așa că prefer să zic 'Nu am nimic'.", a povestit Theo Rose, la Story.

Citeste si:
Connect-R a câștigat lupta împotriva depresiei și a anxietății. Ce...
Connect-R a câștigat lupta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.