Theo Rose le-a transmis fanilor ei din mediul online un mesaj care a reușit să îi îngrijoreze în adevăratul sens al cuvântului. Vedeta le-a povestit care sunt stările prin care trece, iar aceștia s-au gândit la tot felul de lucruri, sperând mai apoi că își va reveni cât mai repede cu putință.

Theo Rose, mesaj îngrijorător despre starea sa de sănătate

Theo Rose este una dintre artistele de la noi din țară care area cea mai puternică și mai mare comunitate în mediul online. Odată cu participarea sa în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, ea a reușit să le câștige simpatia oamenilor care au apreciat-o atât pentru ei de a fi, cât și pentru frumusețea, dar mai ales pentru vocea inconfundabilă. Cântăreața a fost într-o continuă evoluție și chiar a primit un rol în cadrul serialului Clanul, pe care l-a regizat chiar partenerul ei de viață, Anghel Damian.

De asemenea, în ultima vreme, au avut loc tot felul de schimbări în viața frumoasei artiste care se bucură de succes pe toate planurile, dar a luat lucrurile ca atare și a mers pe drumul ei, continuând să își impresioneze fanii din multe puncte de vedere. Odată cu separarea de nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, toată atenția a căzut din nou asupra ei, dar nici din cauza acestui lucru nu s-a supărat, pentru că poate înțelege faptul că oamenii au păreri diferite, chiar și atunci când vine vorba despre viețile personale ale altora.

Deși a fost judecată de foarte mulți dintre fanii ei, Theo Rose a continuat să fie la fel de activă pe rețelele sociale, dar și sinceră cu urmăritorii ei, iar recent le-a făcut câteva dezvăluiri despre problemele de sănătate pe care le are. Vedeta a răcit puternic și s-a trezit fără niciun fel de energie și cu dureri foarte mari în gât. În ciuda faptului că nu s-a simțit bine, a vrut să rezolve toate lucrurile pe care le avea în plan, dar nu s-a putut concentra deloc.

„Altă problemă mai am. Am o răceala extraordinar de periculoasă și e periculoasă pentru că nu vă dați seama că sunt răcită, dar eu sunt răcită. Ieri m-a durut în gât extraordinar de tare, am o stare așa în corp, leșinată.

Nu e nici atât de rău, încât să zac bă frate, stau acasă în pat că nu pot să fac nimic, nu pot, mă ține. Nu, nu, nu mă ține acolo, îmi zice ”Pleacă, du-te, du-te fă treabă, nebuno, haide du-te” și plec de acasă și sunt leșinătură așa, pe unde mă duc nu pot sa mă concentrez, nu pot să fac nimic, asta e periculoasă.”, le-a povestit Theo Rose fanilor, de pe Instagram.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.