Conturarea si mentinerea siluetei sunt preocupari constante in viata unei femei.

Kudika.ro ne ofera cateva sfaturi care sa-ti fie de folos indiferent de scopul imediat pe care il ai.

10 sfaturi pentru conturarea siluetei

  • 1) Stabileste-ti ore fixe de masa. Organismul tau isi va regla secretia de sucuri gastrice si isi va inlesni digestia.
  • 2) Bea cel putin 2 litri de apa zilnic. Vor ajuta la detoxifiere si implicit la conturarea siluetei
  • 3) Mananca cereale integrale in fiecare dimineata. Sunt alimente cu indice glicemic scazut care iti vor da senzatia de satietate fara a stimula depunerea grasimilor pe zonele “cu probleme”.

10 sfaturi pentru mentinerea siluetei

Bravo! Ai reusit! Ai facut exercitii, ai mancat cereale integrale, legume si fructe proaspete, arati minunat in costumul de baie si esti gata pentru plaja! Acum, cum iti mentii silueta asa cum o doresti, cu atatea tentatii in jur – mancaruri noi si neobisnuite, nopti tarzii si poate insuficiente exercitii?

Vestea buna este ca-ti poti mentine silueta, chiar si in vacanta! Bineinteles, daca este vorba de o vacanta plina de activitati care pot include rafting-ul pe rauri, alpinismul sau ciclismul, vei putea arde mult mai multe calorii. Totusi, daca-ti petreci vacanta pe plaja sau langa piscina, trebuie sa-ti echilibrezi mesele care-ti permit sa-ti mentii silueta.

Iata cateva sfaturi privind mancarea, pe care sa ti le amintesti si in vacanta:

  • 1) Mananca cereale integrale, fructe si legume in fiecare zi
  • 2) Alege pui sau fructe de mare la gratar sau fierte
  • 3) Limiteaza dulciurile si gustarile cu multe grasimi
Citeste articolul integral pe kudika.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.