Anumite vedete au un stil propriu inconfundabil. Fie prin vestimentatie sau atitudine, aparitiile lor socheaza de fiecare data.

Desi adopta un stil nonconformist si fara sa fie in atentia bliturilor, ofera un adevarat spectacol atunci cand trebuie. Prin simpla prezenta, alegand cele mai extravagante tinute si o atitudine pe masura, capteaza toate privirile.

5. Bjork

Fire excentrica si independenta, Bjork fascineaza atat prin muzica dar si printr-un stil vestimentar controversat. Muzica ei impresioneaza prin versuri profunde si o voce inconfundabila.

In viata de zi cu zi, dar in special pe scena, poarta tinute extravagante, colorate excesiv, sau albe, cu un design iesit din comun. Rochia in forma de lebada purtata la decernarea Oscarurilor din 2001, va ramane cu siguranta in istoria modei. In 2008 Bjork si-a uimit din nou fanii facandu-si aparitia pe scena intr-o rochie rosie sclipitoare, purtand pe cap o peruca imensa formata din pampoane colorate.

4.Madonna

Supranumita si regina fara varsta, Madonna isi permite sa poarte outfit-uri indraznete si la varsta de 50 de ani. S-a remarcat inca de la inceputul carierei printr-o voce exceptionala dar si prin versuri si videoclipuri controversate.

Probabil vor ramane in istorie celebrele corsete cu cupe conice realizate de Gautlier pentru turneul “Girlie”.Turneul a inclus si coregrafii cu miscari care simulau actul sexual, elemente care nici astazi nu lipsesc din concertele Madonnei. Printre alte actiuni excentrice ale divei se numara: albumul de fotografii “Sex” interzis minorilor sau celebrul sarut cu Britney Spears si Christina Aguilera la premiile MTV din 2003. Madonna inca socheaza prin alegerile vestimentare excentrice si o viata privata care o propulseaza mereu pe prima pagina a ziarelor de scandal.

Citeste si:
Liderii UE se adună în capitala Ucrainei pentru primul summit de la...
Liderii UE se adună în...

Citeste articolul integral pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.